איך לאחסן שוקולד
שוקולד בכלל וחמאת הקקאו בפרט רגישים לחום, לקור, ללחות, לריחות ולאור השמש.
בVegantino | ויגנטינו אנחנו מקפידים על תנאי סביבה אופטימליים בתהליך הייצור, האחסון והשינוע.
אחסון השוקולד בטמפרטורה גבוהה, שינויי טמפרטורה קיצוניים או חשיפה ללחות יכולים לגרום לשינויים על גבי השוקולד המתבטאים בנקודות לבנות, כתמים עכורים ואו אובדן הברק.
שימו לב!
במקרים אלו, השוקולד אינו מקולקל, ולמרות המראה שלו הוא ראוי למאכל, למרות שיהיה פחות טעים.
עם כל זאת, אנחנו אוכלים גם עם העיניים, ותמיד עדיף ליהנות מטריות ואיכות משובחת גם ובעיקר של שוקולד.
אז איך לשמור על השוקולד איכותי?
בכדי לשמור על טריות השוקולד וליהנות באופן מיטבי הן מחיצוניותו והן מטעמו של השוקולד, הקפידו על הפעולות הבאות:
-
אחסנו אותו במקום קריר ויבש בטמפרטורה קבועה שבין 12° ל-20°.
-
לאחר הפתיחה, סיגרו היטב את השוקולד באריזתו והחזירו לאחסון במקום קריר ויבש.